Just nu...

Nu är jag i New York och i den nya familjen. Känns sådär om jag ska vara superärlig. Men det går upp och ned, ibland känns det jättebra och ibland vill jag bara åka hem. Tyvärr så är detta hus inte i närheten av vad det förra var! Det andra var helt klart ett lyxhem och jag levde som en prinsessa på fritiden, men nu bor jag i ett hus utan ens AC. Det är kokhett och inte skönt! Också har vi massa fläktar överallt som låter och gör mig trött. Hehe, men i alla fall så är saker bra också. Barnen är jättesöta och schemat är härligt. Området är ganska häftigt- massa berg med träd. Påminner lite om Hollywood faktiskt (från bilder förstås för jag har ju aldrig varit där) :)
 
Jag kan inte hjälpa att sakna det andra stället och så, men jag kan inte göra något åt det. Det är bara att försöka göra det här till det bästa.
 
Idag körde jag bil här för första gången. Jag körde jeepen. Det gick ganska bra, men bilen var lite trög, men jag vänjer mig nog snart. Sen var vi också (jag och den danska tjejen som också bor här nu i en månad framåt) till ett gym som jag blev medlem i i förrgår och det var härligt. Fanns hur många maskiner som helst och TV till varje löpband och maskin.
 
Igår var det 4th of July och jag och Linea, som hon heter, åkte till ett STORT shoppingcenter och tittade lite. Det var superhäftigt för centret låg i Conneticut, vilket är en annan stat, så vi åkte över dit på bara 20 minuter :) På kvällen träffade en av hennes kompisar och åkte till ett ställe för att titta på fyrverkerier. Det var ett häftigt ställe med en väldigt fin bro och fyrverkerierna var stora och roliga att titta på.
 
Imorgon åker jag till cityt förresten och träffar en av de svenska tjejerna från förberedelsekursen i New Jersey, så det ser jag väldigt mycket fram emot! Det blir nog kul. Och spännande att äntligen komma in i NY city igen- min nya, förhoppningsvis älskade stad.
 
Nu ska jag nog titta på något på datorn. Ikväll ska jag försöka titta på Morden i Midsommer eller någon film.
 
Så nu är det ett nytt äventyr som har börjat, jag hoppas det blir bra!
 
Bild från förra gången vi var i New York på den guidade turen



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo