Hejsan! Nu är det dags igen...

Hej allihopa! Tänkte skriva lite nu eftersom jag inte gjort det på nästan en hel vecka, men anledningen till det är att jag inte har gjort så mycket och att jag inte har några nya bilder att visa. Visst var jag till NY city i lördags men jag tog faktiskt inga bilder. Trevlig dag i alla fall. Jag träffade ju en tjejen från förberdelsekursen i New Jersey också en annan svensk tjej. Jättesnälla. Vi började med att gå till Forever 21. Var så otroligt varmt den dagen! Varmaste hittils - 99 F, vilket är över 40 grader! Så att gå in någonstans var bara hur skönt som helst.
 
Senare, efter en lunch på Panera, gick vi igenom en liten marknad, och såg lite av Time square och fortsatte till tunnelbanan för att sedan ta oss en bit bort för att gå till en svensk godisaffär :) Den var hur mysig som helst och godissorterna stod på svenska. Sockerbit tror jag stället hette. Jag köpte några center och geisha i lösgodis och en mellan Marabou. Tyvärr så smälte det på mitt rum sen (har ju över 35 grader varmt här! Hela tiden - jobbigt), men jag kunde äta lite ändå som tur var. Älskade verkligen smakerna, hade saknat dem lite. Sen tittade vi bara i några dyra affärer och satte oss på Starbucks och drack lite olika "drinkar".
   Tyvärr så var jag inte imponerad av New York denna gång, men på söndag blir det en ny chans för då ska alla au pairer träffas i Central Park. Det ska bli roligt.
 
Men det blir nog tyvärr sista gången jag är i New York för jag ska än en gång göra rematch. (Förlåt Mimmi! Vi måste prata snart). Men det känns verkligen inte bra i den här familjen och här så det blir ett nytt försök att hitta en ny värdfamilj. Jag kan bara hoppas på att jag hittar någon och den här gången den "rätta"!
 
Ha det så bra alla!
 
Vill inte lämna nu...
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo