Myskväll, men vad ska jag göra?

Jag har precis tittat på Mamma Mia och guud vad bra den är!!! En riktig "Må bra-film" tycker jag. Huvudpersonen (Sophie) har en så himla fin röst när hon sjunger!
 
Igår tittade jag på "Bäst före". Den var också faktiskt bra.
 
Men alltså vad ska jag göra? På dagarna när jag och killen här är hemma. Alltså vi kan ju inte åka till poolen varje dag, för han har karate vissa dagar och ibland vill han bara inte åka. Han vill mest bara sitta hemma och titta på TV eller spela videospel eller sitta framför datorn (han är ganska lat om jag får säga det). Och de har liksom ingenting att göra här hemma heller förutom det, det finns inga vanliga spel tex. (Inga som han vill spela i alla fall), ingen boll  som vi kan leka eller spela med O.S.V. Och det finns liksom inget ställe att åka till och göra något här i närheten, tex. bowla eller nåt, och om det nu finns, måste jag betala då? Och idag när vi skulle hämta hans kompis för att åka till karaten, så ville inte kompisen följa med, så då ville inte Alex gå. tyckte han skulle gå och så, men då sa han att det inte gjorde något om han missade den, för han kunde gå på lördagen istället. Men nu går inte det och hans mamma blev arg för att han inte gick... Också frågar hon grinigt vad vi gjort idag. Men jag har faktiskt tagit disken, tvättat kläder och gjort mat! Jobbigt med allt detta just nu, så vad ska jag göra? Imorgon ska vi i alla fall baka något, och jag ska försöka få med honom till poolen.
 
Värdpappan är i alla fall alltid glad, snäll och rolig! Så är väldigt tacksam för det!
 
Nu ska jag i alla fall titta på Grease eller Hart of Dixie och imorgon när jag slutat, ska jag nog åka till ett gym i White Planes och träffa en au pair pair som jag inte varit med förr :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo