Imorgon (fredag) åker jag

Nu är min resväska nästan helt färdigpackad och jag är nästan helt mentalt redo för att åka (har lite saker jag måste göra under dagen imorgon bara). Men det känns bra - är lite stressad bara och lite orolig för att jag ska missa tåg, bussar och flyg hit och dit, men det ska nog gå bra.
 
Nu i alla fall för ca. en timme sedan, åt jag chicken tikka masala. Ååh vad gott det var - smakade nästan som i skolan, men med undantaget att det var riktigt starkt. Helt plötsligt satt jag där vid bordet och grät haha. Värdpappan och Alex skrattade och pappan gick och hämtade förpackningen för att se hur starkt det var - och den var bara medium, haha.
 
I alla fall, sen fick jag lön och en liten större resväska som jag kan ha istället för min pyttelilla gröna hihi. Såå snällt av värdpappan att gå upp på vinden och hämta en! Sen sa han också att om vi inte träffas något mer innan resan, så ska jag ha en sån trevlig resa. Gulligt :) Och att jag skulle ta massa bilder som de skulle få se sedan, och självklart ska jag göra det! Det kommer säkert seriöst bli över 2000 bilder totalt!!! (Eftersom jag på en helg vanligtvis tar runt 300, haha. Jag är galen när det gäller det där med att fota, jag vet...).
 
Så imorgon lämnar jag huset vid halv fem på eftermiddagen och landar i Kalifornien runt 22.30 (deras tid). Det kommer inte bli några blogginlägg under resans tid skulle jag tro, så jag får säga hejdå nu och att jag kommer skriva så fort jag kan igen. Så ha det så jättebra allihopa!
 
 Den här bilden har jag som bakgrund på datorn just nu. Älskar den! Den är tagen från Navy Pier i Chicago :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo