Väldigt bra dag!

Imorse ringde väckarklockan kl. 6.00, så då gick jag upp, gjorde mig iording, väckte barnen, fick dem att klä på sig, äta frukost och borsta tänderna. Sen gick jag med de två mellanbarnen till skolbussen (de gula, coola bussarna som man bara hade sett på TV innan man kom hit :)) Vi var såå nära på att missa den, men som tur var så gjorde vi inte det! Sen efter att jag vikt barnens tvätt och bytt lakan i en av killarnas sängar så bestämde sig jag och en annan tjej att vi skulle åka och shoppa lite (äntligen haha), så efter en stund kom hon och hämtade mig med bilen.
 
Väl där, gick vi in på en affär som heter Old navy :) Ganksa bra kläder och smycken och andra roliga saker, jag köpte en kortärad tröja där. Sen var vi också in på Victoria's secret! De hade en superfin avdelning med doftande parfymer, lotions, smink o.s.v. och där köpte jag ett läppglans :) Det blev en snabbis denna gång men snart ska vi ut igen. Fanns jättemånga roliga affärer där!
 
När jag började jobba igen på eftermiddagen, gjorde jag läxor med den äldsta killen, gav alla snax, tog reda på disk, och sen så åkte vi alla för att lämna barnen på lite aktiviteter. Språk och religion. Så det blev vääldigt mycket åkande med bilen, men jag gillar det faktiskt! Man får ju se så mycket av staden och man får ju bättre lokalsinne ;) Sen åt alla barnen och jag gjorde läxan med den näst äldsta killen och sen duschade jag den yngsta killen och gjorde honom redo för kvällen och fortsatte med att duscha och göra iordning lillasyster :) De är alla såå söta!!!
 
Nu har jag precis tränat, duschat och ätit ett underbart gott rött äpple! Nu ska jag titta på något på TV:n eller datorn och sen sova gott. Ha det så bra allihopa!
 
 
 
Victoria's secret
 
 
 
 
 
 
Här åt vi :)
Fin mugg! Jag fick ingen för jag tog bara vatten (som alltid ;))
 
Nya tröjan :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo