Right now

Just nu har jag precis ätit - kokgrönsaker, majs, morötter och en vergetarisk burgare, supergott! Har även redigerat lite foton på Picmonkey.com - ÄLSKAR den sidan! Det enda dåliga är att det är ganska segt ibland. I alla fall, nu sitter jag här i sängen och skriver och är ledig ända till klockan fyra. Så det blir två timmar längre ikväll (alltså till tio), typiskt, för jag skulle träffa några kompisar... Men men, det är som det är. Nu kommer solen förresten!
 
Jag längtar faktiskt till söndag just nu, för då har vi au pair träff, och den här gången ska vi spela Whirly ball :) Har aldrig gjort det men tror det blir superkul. Plus att jag kom på igår att tjejen från Turkiet också ska på den träffen! Vi brukar inte ha träffar med dem för vi bor så långt bort från varandra, men perfekt att det är så den här gången :)
 
Är det någon som har sett andra avsnittet av "En stark resa med Morgan och Ola-Conny"? Om inte, gör det! Det är så otroligt roligt! Stackars Ola-Conny alltså... ingen förstår honom typ. Kan ju bero på att han blandar svenska och engelska i varje mening ;) Hahah, men bara såå roligt!  
 
Igår sprang jag på löpbandet igen förresten, precis som dagen innan. Jag vill verkligen inte gå upp i vikt här :) Därför äter jag så nyttigt som det går. Men ibland är det svårt och nästan allt smakar socker här (faktiskt!). Ja, inte grönsakerna och de vegetariska sakerna då som tur är ;) Men oj vad jag saknar svensk mat. Om jag var hemma nu, skulle jag göra en kall sallad och äta kyckligfilé till. Kycklingen här är inte god tyvärr, den smakar uppvärmt så jag undviker helst det.
 
Nu ska jag nog titta på Pretty little liars och sen får vi se :) Ha det så bra!
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo