Galen...

Ja, alltså jag bara hatar att slösa bort tid! Och idag gjorde jag det fullständigt under min lediga tid på eftermiddagen! Jag försökte byta bloggdesign på bloggen men det funkade inte! Också försökte jag få fram en film på TV:n som jag ville kolla på, men hittade ingen. Två timmar och 40 minuter bara bortslösade! Varför funkar det inte att byta design? Det hakar typ upp sig så fort man trycker på den knappen. Irriterande!
 
Barnen skötte sig inte heller speciellt bra idag så det var jobbigt! Men nu är alla läxor gjorda, barnen är duschade och deras tänder är borstade och de alla ligger i sängarna nu och förhoppningsvis sover. Hoppas det blir en lugnare dag imorgon!
 
Något bra i alla fall, var att jag tränade på löpbandet som jag hittade i ett rum här nere i källaren (haha, hittade!). Så med BRA musik och träningskläder sprang jag en stund och sen tog jag en dusch. Nu har jag precis ätit en jordgubbe och ska hitta något att titta på :) Så gott och somrigt med jordgubbar! (Vädret har i och för sig inte varit somrigt idag. Imorse blixtrade det nära oss och flera gånger i rad. Men det var mysigt) :)
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo