En fantastiskt underbar dag!!!

Under dagarna jag inte har skrivit har allt gått ganska bra, och jag har haft "Pretty little liars"- maraton varje kväll. Åh, vad det är bra! Har bara fyra avsnitt kvar nu på säsong 3.
 
Men idag! Gud vilken bra dag :D Jag har min lediga helg nu så jag jobbar heldag på måndag istället. Dagen började med träning, dusch och TV. Sen tog jag bilen till tågstationen och väntade på att tåget skulle komma. Vilket underbart väder det var idag! 21 grader i skuggan :) Idag hade jag min sommarjacka och jag kunde till och med ta av den utan att frysa. Där tog jag lite kort på de fina träden och blommorna som har kommit. Såå fint. Roligt är att de har påskliljor som växer fritt :)
 
Väl framme i Chicago, mötte jag Buse- tjejen som jag träffade på hotellet i New Jersey. Också bara började vi att gå och gå och tänkte att vi snart skulle komma fram till Water tower place (för hon behövde köpa chiklad till sin värdmamma), men så plötsligt befann vi oss vid Navy pier! Jag visste direkt att det var det stället för jag kände igen parisehjulet från min sökning om Chicago hemifrån. Men så såg vi vatten vid sidan av piren så vi gick närmare för att se var det var. Då såg vi att det var stranden! Och alltså jag var typ helt till mig, vattnet var det finsate jag sett. Och det var blått-turkost! Jag bara älskade det! Så där tog vi massa bilder, innan vi fortsatte till Navy Pier och gick runt och tittade. Gud vad mysigt det var! :D Så himla perfekt med vädret och omgivningen!
 
En halvtimme-timme senare hade vi hittat fram till Water tower place, så vi köpte chokladen hennes mamma ville ha och sen tog vi faktiskt en buss till Lincoln park zoo. Men tyvärr så var de flesta djuren inte ute, för det var stängt (men grindarna var öppna-gratis zoo). Men vi fick se det i alla fall och det var väldigt lätt att ta sig dit ;) Det är nog jättebra när djuren är där.
 
Efter någon timme där, tog vi bussen tillbaka till tågstationen och letade efter någonstans att äta. Blev till slut Kina-mat från ett ställe på hennes tågstation och det var underbart gott. Särskilt kycklingen!
 
Nu är jag hur trött som helst, och känner att träningsvärken börjar komma tyvärr haha, och imorgon åker jag tillbaka till Chicago igen för att gå på Shedd aquarium. Ska bli såå spännande. Hoppas det är så bra som alla säger! Jag ska nog inte ha för höga förväntningar...
 
Men dagens dag i alla fall, kort och gott: I loved it! Jag fixar fler bilder så fort jag bara hinner! :))
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo