The Week

Under veckan som varit har jag tagit hand om Linus och hemmet, då mamma och pappa varit i Grekland på semester, och det har gått jättebra! I tisdags blev det bowling istället för minigolfen som var stängd, men jag tycker nästan det är roligare! Sen gick veckan, och i fredags fick Linus sova hos en kompis, medan jag åkte hem till Malin och förfestade, innan vi gick ut på Allstar. Var typ tomt på dansgolvet, men vi dansade hela kvällen ändå haha. Vi kan det där!! xD På lördagen hade Hanna syrran planerat att ha fest här hemma, och eftersom att mamma och pappa skulle komma hem tidigt på söndag morgon och ville träffa alla, så var Linus tvungen att stanna hemma och vara med, vilket han tyckte var jättekul. Det tyckte jag med och det blev en väldigt lyckad kväll som avslutades på Allstar (Linus gick och la sig). Sen i söndags firade vi mors dag, och idag har jag varit hos jobbcoachen, tränat och solat :)
 
Bilden ovanför är från idag då jag tränade ute på gården med högtalaren i mitt fönster. Nemo kom och ville vara med på slutet hehe
Egentligen är jag emot hunden på Snapchat eftersom alla använder den, men den här gången fick den vara med haha :D Den är ju väldigt söt ändå måste jag erkänna. Även en "blundbild" (misslyckad) på mig får vara med här i collagetKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo