Fakta om mig

* Jag har ständigt en eller flera berättelser i huvudet. Jag tänker på dem till exempel när jag duschar, åker buss själv, när jag inte har någonting att göra och när jag ska sova. Om jag inte har viktigare saker att tänka på såklart ;p
 
* Jag får nästan panik om saker jag använder dagligen börjar ta slut. Detta gäller framförallt müsli, toapapper, tvål/duschtvål, deodorant och tandkräm. Mår alltså allra bäst när det finns lagrat hemma!
 
* Som jag skrivit tidigare så är jag bra på att komma på projekt och saker att göra, men nästan värdelös på att avsluta dem. 
 
* Jag har väldigt lätt för att tappa tråden när jag pratar. Blir alltså avbruten lätt och tar ganska lång stund innan jag kommer på vad jag pratade om. 
 
* Jag älskar att äta! Äter fem mål om dagen på relativt samma tider: frukost 8.00-9.00, lunch 11-12, mellanmål 15.00, kvällsmat 16.30-17.30 och ett litet mellanmål igen 20.00-21.00. 
 
* Så fort jag hör bra musik vill jag dansa (och sjunga)! Men brukar hålla igen på offentliga platser, haha. 
 
* Jag har en tendens att känna mig hemma på ställen jag varit på mer än två gånger. Haha. Inte hemma hos folk utan till exempel i städer, köpcentrum och affärer. Stan här i Gävle, Valbo köpcentrum, Willys, Ikea, Chicago och New York är dem ställena jag kommer på just nu. 
 
* Jag sminkar mig nästan exakt varje dag året runt, även fast jag vet att jag bara ska vara hemma. Den enda gången jag inte gör det är om jag är väldigt sjuk och därför inte orkar, men annars är det på.
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo