YESTERDAY

Precis som jag trott blev det en fartfylld dag. Jag måste säga att det var den bästa på väldigt länge! Vi kom iväg till Hemlingby kring 11 och började med att titta på djur, springa hinderbana och styrketräna lite på skoj. Sedan grillade vi korv, åt, och for iväg till pulkabacken, vilket var den absoluta höjdpunkten! Var så grymt kul att åka!! Särskilt bob och stjärtlapp ;) Det gick så otroligt fort för mig och jag åkte om alla i familjen typ varje gång vi åkte :D Skrattade SÅÅÅ mycket. 
 
Sedan åkte vi hem, klämde in en GIF-match på tv:n (i det fullspäckade schemat), duschade och skyndade mig iväg till Linus match där jag fotade två perioder innan jag var tvungen att åka hem och äta och fortsätta göra mig i ordning inför kvällen. När jag och syrran var klara, fick vi skjuts av mamma till festen där vi var till midnatt. Pratade, skrattade, spelade kort, drack, trollade, dansade och sjöng. Roligt! Sedan blev det utgång på Allstar, och när det stängde där, åkte jag och Hanna hem. Riktigt lyckad dag. Det enda negativa var att jag gjorde illa rumpan i backen, så nu har jag ganska svårt att sitta! Känns som att jag sitter på stenar, haha.
 
Det är egentligen otroligt att man klarar en sådan här lång backe med bara en stjärtlapp att sitta på!
Lillebrorsan som klarade hela vägen på armklättringen! Och jag inför festen
Efter några åk hade pappa sönder den blåa pulkan, och omgången efter gick jag upp med en trasig stjärtlapp i handen, HAHA! (Syrran och jag på sista bilden)


Ser ut som en trevlig dag!

Svar: Det var det! :)
Daniela Frost

2016-02-21 | 12:28:55

Mysigt o grilla korv :)

Svar: Ja det var jättemysigt :)
Daniela Frost

2016-02-21 | 13:21:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo