Härliga dagar!

Alltså vad mycket man hinner med på bara två dagar! Vid sju på morgonen i torsdags lämnade jag och mamma morbror på sjukhuset i Uppsala för att sedan åka till Ikea och äta brunch, men eftersom det inte öppnade förrän 9.30 gick vi in på Coop och kollade i nån timme istället och passade på att lämna tillbaka ett golv på Bauhaus. Sedan åt vi mycket gott och lämnade proppmätta för sedan fortsätta till Gränby centrum där vi shoppade i över fyra timmar! Superkul och jag köpte faktiskt mer än jag räknat med. Får visa sedan.
 
Sen blev det incheckning på hotellet- Scandic nord, jättefint och bra :) Där stannade vi en timme för att vila våra fötter som gjorde rätt ont, haha. Efter det tog vi bussen in till stan och tittade på massa där också innan vi tillslut åt kvällsmat på en Italiensk restaurang och åkte tillbaka till hotellet för att titta på tv och äta lite godis ;) 
 
Mamma provade en mössa till Linus bland annat
 
Dagen efter gick vi upp vid 7.30 och åt hotellfrukost. Mmmm vad gott det var. Vaniljyoghurt & müsli, macka med keso, gurka och hälften färskost, och så äggröra och apelsinjuice. Sedan lämnade mamma för att åka och hämta morbror och åka hem, medan jag stannade kvar och åkte in till stan för att möta kära Mimmi och äta lunch på Årummet :) Gott och jättetrevligt som vanligt. Vi tittade även i några affärer innan hon var tvungen att åka och jobba.
 
Men när hon åkt iväg var jag tvungen att fördröja tiden i ca fyra timmar på något sätt och ville hitta ett fik (bara för att kunna sitta och vila fötterna ett tag, igen!), men de flesta var faktiskt fulla så det slutade med att jag satt i biblioteket och läste, och lite senare befann jag mig i en rosa fotölj i en av galleriorna medan jag åt en Keso som jag köpt. Jag var helt slut! Sen i alla fall gick jag till Centralstationen och mötte Rasmus som hämtade upp mig, också åkte vi hem till honom i Stockholm. Där åt vi på en sportbar, handlade och tittade på film. Trevligt. Dagen efter (igår) följde han med hem hit och träffade familjen igen och åt tacos med oss. Jättekul :) 
 
Tog till och med av mig skorna när jag satt i bibliokteket, haha :P Som tur var, kom det inte mycket folk där som kunde se



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo