Kändes som långhelg

De tre dagarna jag varit ledig nu (måndag, tisdag, onsdag) har verkligen kännts som helg! Men det är så, nu när jag har jobbat varenda lördag och söndag hela sommaren (förutom förrförra helgen) så håller man inte koll på när det är helg och vardagar, utan man får helg den/de dagarna man är ledig. Lite speciellt ändå, men kul på nåt sätt. I alla fall...

I måndags plockade jag blåbär och hade picknick på gården med lillebrorsan. Sen tog jag det bara lugnt fram till kvällen då jag åkte ned på stan och mötte Malin för att sedan gå och äta på Namaste som är en indisk restaurang som vi aldrig ätit på förut, vilket är extra roligt! Och det var grymt gott! Men vi fick så otroligt mycket mat och bråttom till bion sen som började 18, så vi fick en varsin doggy bag att ta med resterna i haha. Älskar att testa ny mat och nya restauranger! Sen såg vi tarzan på bio i 3D, och jag tyckte den var helt okej. Inte min genre direkt, men den var väldigt häftig att se och den var väldigt bra gjord. 

Jag tog kyckling med cashewsås, mmmmmm
 
 Dagen efter mötte jag Mimmi på stan och tog tåget in till Mall of scandinavia och spenderade den största delen av dagen där. Vi åt också på ett nytt ställe - Vapiano, och det var så hiiimla gott, så jätteroligt! Önskade bara vi hade den restaurangen här hemma i Gävle med! Såå väldans häftigt, för först fick man se när maten tillagades och sen satt man bredvid färska kryddor och oljor som det bara var att ta utav när man åt. Grymt!! Fint var det också. Jag tog en krämig risotto med champinjoner <3 Jag älskar det där köpcentret!
 
Det blev även en Frapino där, gooood!
 
På eftermiddagen tog vi pendeln in till stan och gick till Hard rock café! Ännu en sak på min bucket list avbockad :DD Det var så himla coolt! Inte riktigt lika häftigt som på Times square, men helt klart bra! Många av personalen pratade engelska dessutom så det var extra kul. Jag åt en jättegod qinuoaburgare men var så mätt efter dagens matintag så lämnade nästan alla pommes. Men gud vad pinsamt en sak var! Haha. När vi betalade så stod det att man skulle ta kvitto och trycka på ok (som vanligt), och just då hade hon som tog betalt gått iväg en stund, så då tänkte jag ta kvittot men råkade öppna hela apparaten så att pappret åkte ut. Hahaha vad pinigt... Och en annan sak: gissa vem som jobbade där som vi upptäckte efter ett tag?? Richard Herrey!! Jag har ju faktiskt pratat med honom från när vi spelade in Hela Sverige bakar. Men tyvärr kom han aldrig till oss och jag vågade inte gå dit, så sa inte hej. Men fick ju se honom i alla fall, så det räckte!
 
Mimmi passade in där! I alla fall med sin skinnjacka ;) Bilden hon har den på, står Richard till vänster på haha

Sen följde jag med min bästa Mimmi tillbaka till stationen och sa hejdå eftersom hon skulle åka hem till Gävle medan jag skulle stanna kvar. När hon gått, gick jag in till toaletterna och gjorde mig i ordning lite grann medan jag laddade mobilen. Helt perfekt faktiskt. Sen kom Julia dit från Göteborg, och det var riktigt roligt! :D Var ju ett tag sedan vi träffades nu. Hon hade inte ätit så det blev Burger king för henne, medan vi kollade upp hostel och hotell. Tillslut hittade vi ett som vi bokade och gick sedan iväg till en bar jag kollat upp för att ta något att dricka. Men vi ångrade oss då vi såg hur tomt det var, så vi blev tipsade om ett annat ställe istället som vi försökte hitta, men tyvärr utan resultat haha. Så vi gick tillbaka till The soap bar igen och tog en varsin cider och pratade med några. Sen efter någon timme bytte vi ställe och gick till Berns istället. För första gången det med. Där dansade vi, åt en pina colada isglass, sjöng och hade kul. Sen kom ytterligare en kändis in! Jonas Hallberg! :D Så då tog vi massa bilder med honom haha. Jättekul, och han är ju så trevlig! 

Efter det gick vi mot hotellet och stannade på en bar efter vägen där de hade karaoke. Roligt, men det var en rockbar så var inte världens bästa låtar tyvärr, men några var bra! (Man kan tro att jag är en rocktjej efter allt det här, men så är inte fallet haha). Sedan lämnade vi baren och efter ca 10 minuter var vi framme på hotellet. Glada att vi hittade! Jättesköna sängar där så vi somnade nästan direkt efter att vi lagt oss. Klockan var runt 3.30 dessutom...

Dagen efter (igår), åt vi frukost, gjorde oss i ordning och gick till tågstationen för att köpa biljett till Julia, innan vi fortsatte till Espresso house på Vasagatan för att äta lunch. Och gissa vem vi ser där då?! Alldeles utanför ingången står Rachel Mohlin och pratar med några! Så då går vi förbi bara någon meter ifrån henne! SÅÅ coolt, hon är ju superbra :D Snacka om starstrucked igen! Men den här gången ville vi inte störa så vi gick in alldeles uppspelda och köpte lunch istället. Också satte vi oss så att vi såg ut och hoppades att fler kändisar skulle passera. Och DÅ! Då går Christine Meltzer förbi där utanför med någon! Gah alltså vad vi var glada då xD Så många kändisar på så kort tid alltså!

Sen blev det lite tight om tid innan Julias tåg gick, så då skyndade vi att kolla i några affärer innan vi gick till tåget och hon åkte hem. Kära Julia. Då hade jag 3.5 timmar kvar i Stockholm så då gick jag och kollade i tre köpcentrum + Lagerhaus och sen gick jag och satte mig på Centralstationens Espresso house med en yoghurt och laddade mobilen och lyssnade på musik i någon timme. Mysigt och skönt. Sen köpte jag med mig lite sallad och åkte hem 18.30 :) Underbara dagar och fantastiska vänner alltså! <3 <3 <3

 De hade pooler på hotellet så vid frukosten såg vi ut över dem, precis som utomlands :D Bilden till höger är från Espresso house :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo