Say yes to the dress

Fredag, yeeeyy. Är så sugen på att se nån klassiker, som Notting hill t.ex.! Kanske gör det efter Idol och Boy machine ikväll ;) Nu ska jag fortsätta på det kreativa spåret och rita lite, som jag även gjorde igår då jag gjorde bilden här nere. Det är så kul när man känner sig idéfylld och sugen på att skapa! 
 
Men alla tankar och idéer ställer faktiskt till "problem" på kvällarna när det är dags att sova, för det är då kreativiteten flödar som mest. Överstiger man bara trötthetsgränsen så är det kört och tankarna börjar flyga åt alla möjliga håll och kanter och man ligger ofta vaken i flera timmar och bara tänker och kommer på nya saker hela tiden. Väldigt drygt när man vill sova, men effektivt och bra samtidigt! Känner någon igen sig?
 
Jag älskar programmet Say yes to the dress! Det är så himla inspirerande och man bara önskar man själv fick vara där och prova massa klänningar och se vad man passar i och skulle vilja gifta sig i! Klänningen på bilden är en modell jag tror skulle passa mig :) Vet inte om jag skulle vilja ha slöja dock, men jag tyckte det passade på bilden i alla fall.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo