Northern lights

Igår såg jag norrsken igen! För andra gången i mitt liv :D Här hemma i Gävle. Det var jättehäftigt... När jag först var hemma i mitt rum och pyjamasen var på och jag skulle gå och lägga mig, såg jag plötsligt hur ljuset dansade där utanför fönstret, så då kunde jag inget annat än att byta om, greppa kameran och stativet, gå ut och starta bilen och åka iväg någon mil för att få se det tydligare och fånga det på bild. Det var väääldigt mörkt på stigen där jag parkerat, så lite läskigt var det faktiskt också. Jag vågade absolut inte gå dit jag tänkt, för jag hade ingen ficklampa. Men med musik och en vacker vy, blev det en underbar, sen kväll i alla fall. 
 
Det var bara en och en halv timme senare som jag märkte att temperaturen sjunkit rejält, och att jag fick anstränga mig bara för att trycka ned avtryckaren för att fingrarna domnade och var stela. Så då bestämde jag mig för att åka hem igen. Såg i bilen att det sjunkit från 12 till 0 grader! Brrrr. Väl hemma fick jag lida hela natten på grund av att jag frös, det hjälpte inte med långärmad tröja, långbyxor och en filt utöver täcket, så jag låg vaken till 7 imorse (sen gick jag upp 9.30). Så nu är jag helt slut i huvudet, haha. Men det var värt det! Inatt kommer jag nog dessutom att kunna sova gott. 
 
 
 
Det var nästan bara grönt tyvärr, men bara att se färger på himlen är ju såå coolt!! (Jag tog bilder från andra vinklar också och andra motiv, med de här blev dem bästa)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo