Söndag, måndag

Hade en toppendag igår också :) Jag har faktiskt varit utan dator i två dagar (jättelänge va? Haha) och försökt hitta på massa saker istället och det blir mycket roligare. Igår åkte vi ut med familjen igen. Först åkte vi genom stan för att se lite av julstämningen och skyltsöndagen och sen fortsatte vi till Plantagen och till City gross där vi faktiskt fikade. Mysigt och gott. På kvällen blev det lite tv. Kanske inte låter som en jättebra dag, men när alla är sams och gör någonting tillsammans, så blir det ofta bra!
 
Imorse åt jag som vanligt min havregrynsgröt, sedan tränade jag på rummet till superbra musik från Linus högtalare som jag lånat. Nu ska jag strax gå och äta och sedan får vi se vad som händer. Hoppas ni alla har en bra måndag :) Och just det, imorgon är det julkalenderdags. Hoppas den blir bra i år!
 
Dessa prylar köpte jag förra veckan. Torrshampoo, som luktar SÅÅ gott, gosiga vantar från Bik bok som ni ser, och en Marabou jag aldrig testat tidigare - mörk choklad. Rätt så god var den :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo