En annan plats

New york, New york. Den här resan var nyttig för mig. Jag hittade tillbaka en del av mig själv som varit försvunnen ett tag nu. Lite lycka. Jag behövde det här helt enkelt; känslan av att klara mig själv och att göra saker jag mår bra av. Bli inspirerad och få en annan syn på livet. Jag älskar det! Nästan allt var över förväntan. 
 
Maten på flyget var god, vädret var toppen då man knappt behövde jacka de första dagarna, människorna var trevliga som vanligt, jag fick besöka Hallmark hur många gånger jag ville, jag pratade med främmande personer, värdpappan köpte hem frukost och mat till mig, jag fick låna bilen, jag tittade på mycket BRA tv, jag fixade mina skattpapper och fick reda på att jag ska få pengar tillbaka, jag hittade läppstiftet jag tappat här hemma, jag fick träffa några från "Say yes to the dress" och se lite av program-inspelningen (:DDD!) och jag hittade massa inspiration. 
 
Bryant park - en av mina favoritplatser
 
 
Flatiron building till vänster, Empire state till höger
"Say yes to the dress" (kommer bilder inifrån!)
Times square
 
 
 
Hotel Plaza - där "Ensam hemma" spelas in


ÅÅH gumman!!! Så himla härligt att höra att det har varit så himla bra där borta!! :D Åhh vill höra mera såå nyfiken på dina tankar och mål nu :* Kramar så ses vi snart! <3 <3

Svar: Tack fina du!! :* Ja, vi får ses snart gumman, ska bli så roligt! Kram <33
Daniela Frost

2015-11-17 | 10:42:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo