Mycket mobilinlägg nu

Igår tog jag mig till Stockholm och till Karlaplan för att packa upp och komma i ro i min nya lägenhet som jag nu hyr i drygt en månad framåt medan jag jobbar på Hela Sverige bakar :D
 
Det känns riktigt bra och jag har hunnit väldigt mycket! Igår rill exempel gick jag och storhandlade på ett Ica som ligger runt 200 meter bort i ett shoppingcentrum (som jag ser från fönstret här! :D) och sedan lagade jag middag och såg Eurovision.
 
Idag gick jag ned på stan genom Östermalm, med hjälp av gps:en. Jag hade ju tid ;) Tog runt 25 minuter innan jag var på Djurgården. Efter lite shopping, (köpte faktiskt två linnen och ett par solglasögon!), tog jag tunnelbanan tillbaka och gick upp och lagade mat. Sen gick jag ned till shoppingen här och tittade lite, såå roligt att det är så nära! Farligt för min plånbok dock, haha. 
 
Imorgon är det första dagen på jobbet och det ska bli hur kul som helst! Spännande :D Men jag är förstås nervös, men det går nog bra :)
 
Det mindre bra här borta är att jag inte har internet :o Bara på mobilen. Så om jag inte fixar nåt, kommer det bara bli mobilinlägg och mobilbilder här ett tag framåt nu... Hoppas det funkar! :)
 
Dagens goda frukost
 Vill så gääärna ha dessa skor, så MÅSTE bara köpa dem nån dag! <3
Köpte detta i alla fall :) Ljusblått linne och solisar från H&M, det andra linnet från Cubus :)
Ska antingen ha shorts eller höga jeans till linnet :)


Tycker du är så himla snygg <3 Sitter o läser din blogg väjer dag, du är så himla skön din beundrare!

Svar: Wow hihi, tack söta du! <3 Jag kan ju gissa vem det är ;)
Daniela Frost

2015-05-27 | 14:49:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo