Underbart

Den här helgen har varit såå bra. I fredags efter att jag tagit mig till Kungsängen, kom Rasmus och hämtade mig. Då åkte vi till Ikea och köpte massa saker till lägenheten, och sedan spenderade vi eftermiddagen med att montera ihop, packa upp och ställa allt i ordning. Det blev riktigt fint!! 
   Efter en film på tv:n, åkte vi sedan till en mysig restaurang och Rasmus bjöd på en lyxmiddag med både förrätt och varmrätt. Supergott :) 
 
Igår började vi dagen med att än en gång åka till Ikea (Rasmus favoritställe haha. Not ;)). Den här gången för att äta brunch med en av hans kompisar. Det var väldigt trevligt och gott, och jag fick mitt för bara 20 kr! Hon i kassan tyckte jag hade för lite mat för att behöva betala 59kr ;) Var nog för att jag inte hade nåt kött. Men gud vad snällt det var :) Sen handlade vi, åt jättegod tacos till kvällsmat och myste framför tv:n. 
 
Idag har vi storstädat och lyssnat på musik, och just nu står Rasmus och stekar pannkakor medan jag sitter här och skriver :) Hehe, så gulligt av honom. Vi får se vad vi hittar på sen, men det blir nog en lugn dag här hemma bara. 
 
Nytt vetrinskåp, och bilden jag gav till Rasmus, står i en ram ovanpå :)
Gulligt
Ny, fin blomma
 
Ny taklampa och överkast
Gardin som man kan dra för som en dörr :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo