Lyckat

Jaa, vad ska jag skriva? Fem dagar sedan sist, och jag har hunnit med väldigt mycket. I onsdags kväll åkte jag som sagt till Rasmus, och bland annat, tog det lugnt (var väldigt trött, så behövligt!), städade, gick på promenad, hade mysiga filmkvällar och bara njöt. På fredagen kom dessutom hans lillasyster och hälsade på och åt tacos med oss. Det var jättetrevligt och hon är ju bara så söt :)
 
På lördagen kom Rasmus med idén om att åka och hälsa på hos familjen hemma i Gävle, så det gjorde vi, och det blev en glad överraskning för dem. Speciellt för mamma, eftersom vi köpt med presenter och grattade henne i förskott :) Den kvällen grillade vi för första gången på året (och gud vad gott det var!), tittade på Brynäs-match, Melodifestivalen och spelade kort tills alla var så trötta att vi bara flummade runt och skrattade.
   Söndagen började med att jag, mamma, pappa, Linus och Rasmus åkte till Ikea och åt brunch och köpte doftljus. Sen hälsade vi på hos morbror Micke och kusinerna och efter det fikade vi lite hemma, innan jag och Rasmus åkte tillbaka till Kungsängen igen, för att äta en av dem godaste pastarätterna på en sportbar, innan det var dags för mig att ta pendeln till båten i Nynäshamn. Sen kom jag hem vid 00.30 inatt, så jag var (och är!) ganska supertrött, hehe. Men det var jättelyckade dagar och jag är så glad att jag kunde åka dit. 
 
En av dagarna i Stockholm, hittade jag denna underbara utsikt! Måste gå tillbaka dit :) (Tyvärr hade jag inte kameran med...)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo