Jag trodde inte det skulle bli så idag

Dagen blev inte alls som tänkt mig idag. De senaste dagarna har jag haft superont i ena sidan av munnen, och har därför knappt kunnat tugga eller gapa. Därför tog jag beslutet att vara hemma från jobbet idag för att istället gå till tandläkaren. Så efter att ha ringt och blivit rekomenderad drop-in tid, började jag gå mot ditåt. Efter 50 minuters promenad med gps, tog batteriet slut och telefonen stängdes av! Åh vad arg jag blev.. Men som tur var, visste jag att det låg vid ett köpcenter, så tillslut (när jag var påväg att ge upp), såg jag det en bit framför mig och jag blev lättad. Jag hade alltså inte gått dit i onödan!

Där fick jag en tid efter ca. 20 minuter, och när tandläkaren kollat min visdomstand och bestämt sig för att bara skölja lite, kände han att den var riktigt vass (troligen därför jag haft så ont), och frågade då plötsligt: "Vill du att vi drar ut den nu?". Jag blev så ställd haha, jag var inte beredd på det, men jag gick med på det. Så efter TRE bedövningssprutor (usch!), drog han ut den utan problem. Det kändes knappt, och när den var ute, förstod jag inte att det var färdigt haha.

När jag sedan pratade med tandläkarna, märkte jag hur svårt det var att prata, och när jag senare såg mig i spegeln, fick jag en chock! Hela kinden var uppsvälld, och det såg ut som om jag hade en stor boll där inne, hahaha. Tyvärr, nu när bedövningen gått ut, är den kvar! Och det börjar göra ont. Hoppas verkligen det onda och svullnaden försvinner till imorgon!

 

 Vilken bild xD Inte från idag dock, för nu är ju ena kinden som sagt stooor!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo