Cannonball

Jag hade underbart mysiga dagar med Jonas när han var här! :) Vi hittade på saker hela tiden, och gick väldigt mycket (som man brukar här i Stockholm ;)). Bland annat gick vi på Skansen och tittade på alla djuren, och köpte brända mandlar och lite karameller- supergott.

Vi tittade även på kungabröllopet (när bröllopsparet åkte förbi i häst o vagn, som var över på typ två sekunder haha!). Men kul att se! :)

Också var vi till Gondolen och kämpade med höjdskräck, haha. Vi köpte också en varsin "milkshake" på Starbucks :) Första gången här i Sverige för mig, och den var lika god som i USA!

I söndags kväll, innan han skulle åka hem, hade han bokat bord på en jättemysig restaurang, så vi gick dit till kl. 19.00 och åt en fantastisk god pasta och drack rosévin till. Ingen av oss gillar vin egentligen, men det ser ju så fint och lyxigt ut, så vi tog det ändå haha! Sen lyxade vi till det ytterligare med efterrätt. Jag tog Crème brûlée och Jonas tog Pannacotta. Jag smakade båda för första gången (ännu två saker jag viljat göra! Hehe), och det var gott! Särskilt pannacottan :)

På måndag morgon åkte han hem till Göteborg och jag åkte till jobbet. Det var riktigt jobbigt att säga hejdå, men det som är det bästa, är att jag kommer träffa honom redan på på onsdag, då jag ska till Julia i Göteborg nästa dag på kvällen!! :D

 

 Jag får visa flera bilder när jag har datorn och internet! :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo