Torsdag och planer för helgen

Idag har jag skrivit ut mina gestaltande bilder, kört lite bil, fotat otrolig dimma & snölandskap och fått min beställning från Forever21 levererad direkt till klassrummet! Haha, snacka om service! ;) Jackan var lika fin som jag förväntat mig, men tyvärr en aning stor :/ Men blir nog bra ändå, med lite kläder under. Jag ska boka in studion någon dag och ta några bilder på den :) 
 
Imorgon och i helgen har jag mycket inplanerat, och jag ser verkligen fram emot det! Vid 15.00 imorgon ska jag åka och hämta Rasmus på flygplatsen, och sen ska vi äta i Visby någonstans och kanske hitta på något :)
   På lördag kommer det några gamla elever till skolan, så då ska vi lyssna och prata med dem och få information om högre utbildningar och tips och sånt. Kan ju vara intressant och bra. Efter det ska jag och Elin iväg på idrottsgala och fota! :D Egentligen är det hon som har fått jobb där, men jag fick vara med, så det ska bli riktigt kul. En nyttig erfarenhet troligen :) 
   På söndag ska jag vara med Rasmus igen och kanske fota när han kör cross? Vi får se om det går, för just nu är det vitt ute. Hehe. 
 
 
Från ängen vid skolan :)


Wow! vilken jättefin bild!! Låter som att du har en fullspäckad helg. Ha så roligt! Kram mamma 💗

Svar: Tack mamma!! Kram <3
Daniela Frost

2015-02-07 | 08:29:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo