Point at you

Igår började jag dagen med frukost och att göra mig iordning för att sedan gå ned på stan till 11.00 och träffa Nathalie :D Fem i halv gick jag hemifrån och kom till stan lite innan prick, tur att jag hann i tid haha. Det var hur trevligt som helst att träffa henne igen och prata om allt som varit efter USA. Kändes som att vi aldrig varit ifrån varann. Vi åt buffé på Lido- superbra och mysigt fik! 
 
På eftermiddagen fotade jag Linus och som "belöning" fick han rita med mina dyra Promarkers, haha, så det gjorde vi ett tag medan vi lyssnade på musik :) På kvällen åkte jag och mamma till stan och åt sallad på Nian och tittade på Cirkeln på bio. Den var faktiskt ganska bra :) Jag tittade på trailern innan och var skeptisk, men eftersom vi ville gå på bio så var det bara att välja en ;) Roligt som vanligt att umgås med mamma <3
 
Just nu sitter jag på bussen och är på väg till Stockholm för att träffa Rasmus och vara där de sista dagarna innan jag åker tillbaka till Gotland. Längtar tills jag är framme!
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo