Kallt

Inatt sov jag från 20.30 till 8.40 imorse. Otroligt, men jag har varit så obegripligt trött de senaste två kvällarna så jag behövde det verkligen. I söndags kväll gick jag också och la mig vid 20.30 men skulle precis somnade brandlarmet gick igång! Då var klockan 22.30. Så det var bara att skynda sig ut... Ingen brand var det i alla fall som tur var, men efter det var jag väldigt skakig och kunde inte somna på flera timmar.
 
I alla fall, igår blev lektionen på eftermiddagen inställd och därför bokade jag och Elin studion redan efter lunch för att göra vår stillebenuppgift. Eftersom vi båda kan studion ut och innan nu så var vi färdiga med våra bilder på en och en halv timme totalt :) Det var jättekul att göra dem!
 
Redigerade bilderna gjorde vi efter det och sedan gick vi upp på våra rum i en halvtimme innan kvällsmaten. Då märkte jag att jag såg så himla konstigt! Så fort jag tittade på mobilskärmen eller något annat vitt/ljust, försvann dem. Det var som att det skimrade och blinkade runt sakerna jag fokuserade ögonen på och jag var väldigt känslig för ljus. 
 
Efter att ha varit utan elektronik och starkt ljus och ätit middag, kände jag mig bättre i synen, så då tog jag en promenad med Karin. När jag kom hem igen hade jag riktigt ont i huvudet, så då duschade jag bara, tog en Ipren och gick och la mig. Jag vaknade sedan några gånger under natten och hade huvudvärk men annars sov jag väldigt skönt. Jag tror det har varit/är migrän...
 
Imorse tänkte jag skriva lite på bloggen för vi hade sovmorgon och jag hade tid över till det, men jag insåg att jag fortfarande hade väldigt svårt att titta på skärmar, så det gick inte.
 
Nu går det rätt så bra, men jag är fortfarande trött, så nu ska jag bara vila lite. Tidigare idag åkte klassen ut på en äng och fotades i bara sommarkläder :D Såå kallt, men roligt. Jag lägger nog upp en bild som läraren tog sen. Nu kan jag bara bjuda på ett smakprov, då jag fotade sekunden innan jag var tvungen att springa dit jag med :) 
 
Några i klassen :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo