10.37

Igår åkte jag in till centralen så jag var där och kunde möta mamma vid nio. Var så härligt att träffa henne igen och vi hade det såå kul när vi gick omkring och tittade i affärerna och pratade! :D Förutom att shoppa, åt vi även på ett riktigt mysigt ställe inne i Gamla stan. Vegetarisk lasagne tog vi och det var supergott. 
 
Vid 16.00 åkte jag tillbaka till Kungsängen och Rasmus och jag åt kvällsmat. Sen tvingade han ut mig att springa haha. Vi båda hade inte löptränat på väääldigt länge, men trots det gick det förvånadsvärt bra. Förutom i sista uppförsbacken då jag var nära på att dö, haha. Men Rasmus pushade mig och puttade på, och tillslut var vi äntligen framme vid huset :p 3,4 km sprang vi, så det blev en bit. Sen hade vi bara en riktig myskväll hemma :)
 
Nu om ca. 10 minuter, ska jag åka in till stan igen för att träffa min kära Mimmi. Ska bli så mysigt att umgås med henne igen! :)
 
(Blev tyvärr inga bra bilder från igår. Eftersom jag inte har Photoshop här, kan jag bara använda jpeg-bilderna, och de blir inte alltid helt 100. Men det får duga...)
 
Gamla stan
Från restaurangen



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo