När man inte får vara hemma...

I förrgår när jag, Linus och pappa var tvungna att ha något att göra i ca fem timmar medan mamma hade folk hemma, så åkte vi först till Ikea och åt mat. Sedan fortsatte vi till XXL för att titta på fiskegrejer (lillebrorsans önskemål såklart), sedan åkte vi in på pappas jobb och medan han dammsugade och tvättade bilen, hade jag och Linus det väldigt mysigt på fikaavdelningen i bilhallen då vi satt i varsin soffa, tittade på tv och drack varm choklad. Mmm, vad gott det var. Ibland är det extra bra att ha en pappa som jobbar på toyota, haha! 
 
Efter detta, då klockan var strax efter 20.00, åkte vi till Citygross och fikade lite och för att dryga ut tiden, det var också mysigt. Efter det gav jag som förslag att åka upp till Hmelingbyberget och titta på utsikten, vilket Linus tvärprotesterade åt, men pappa körde dit ändå. Haha, tummen upp. Och när vi väl stod på berget, ångrade Linus sig och tyckte det var jättecoolt och ville ta bilder osv. så det var roligt. 
 
Sedan avslutade vi vår lilla runda med att åka runt i stan på den gamla raggarrundan bl.a. som pappa visade upp, haha. Kul att se hur det var när han var yngre :P Ja, så så kan det bli när man är ute med killarna i familjen! :D
 
Här står han och beundrar utsikten ;)


Vilken mysig kväll
Kram

Svar: Det var jättemysigt :) Kram
Daniela Frost

2015-12-17 | 18:37:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo