Fredag kväll och idag

Igår kväll var jag barnvakt igen åt Vilgot och Alicia, och som vanligt är de hur goa som helst! Det vi gjorde var bland annat att åka och köpa mat tillsammans, dansa, spela spel, lyssna på musik och äta godis. Tiden går så snabbt där! Sen när Vilgot skulle sova, pratade han massa non-stop och så fort jag öppnade munnen i en av hans pauser, fortsatte han att prata om något annat. SÅÅ gulligt, han ville inte att jag skulle gå... Sen efter att ha pratat om alla hans leksaker, öppnat en bok, pratat lite om andra viktiga saker och äntligen sagt godnatt, så sa han: "Daniela, jag hoppas du får vad du önskar dig i julklapp". Åååh, snacka om söt :)))
 
Vid 02.40 kom föräldrarna hem och då var jag trött kan man säga. Tidigare under kvällen efter att barnen somnat, hade jag tittat på massa musikvideos och somnat om vartannat. Men en jättemysig kväll var det!
 
Idag bestämde sig jag och lillebrorsan för att baka julgodis, så efter att vi handlat choklad och andra godsaker, gjorde vi tre sorters godis. Det blir nog att vi smakar senare ikväll efter tacosen ;) Det blir nog gott! 
 
Bild från förra julen. Imorgon är det dags för det fjärde ljuset! :)
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo