Lists and gifts

Igår hade jag fullt upp från morgon till kväll. Då tog hjälp av min lista där jag checkade av grej för grej. Det är helt fantastiskt hur skönt det är när man får bocka av ytterligare en grej från den, man blir så glad! xD Haha, Elin säger hela tiden: "Du och dina listor". Men det är ju faktiskt en otroligt bra sak att göra när man har mycket att göra.
 
Det jag gjorde igår var bland annat: postade mitt kontrakt med Hela Sverige bakar, ringde runt till olika boenden här på Gotland, handlade mellanmål, skrev titel och text till mina bilder, tvättade, packade upp resväskan, bytte lakan, mejlade några personer, bloggade och till sist simmade med Elin. Lång dag, men väldigt bra!
 
Idag hade vi bara lektion på morgonen någon timme, och efter det har jag bara tagit det lugnt på rummet tills för några timmar sedan, då jag gick och gymmade i gympasalen med alla trevliga damer från skolan ;) Känns otroligt skönt att ha tränat just nu! 
 
Imorgon blir nog också en rätt lugn dag. Då ska jag och Elin åka in till Visby och jag ska troligen köpa något klädesplagg (för första gången på huuur länge som helst!!! Sen i julas tror jag!), så det ser jag fram emot. Jag ska även köpa en till ram till mina bilder som jag sedan ska montera. 
   På fredag ska jag provjobba på äldreboendet, så då ska jag vara där redan klockan 07:00 på morgonen. Det blir spännande!!
 
Några av de fina presenterna jag fick! Pengar, biokort och presentkort i kuverten, också mascaran och den jättesöta ugglan :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo