Visby fina lördag

Efter en god natts sömn i Holmhällar och efter att ha kommit tillbaka till skolan, åkte jag, Elin och Adrien (en kille i klassen) in till Visby. Elin skulle göra några ärenden med sin mamma och syster så hon gick iväg med dem, medan jag och Adrien gick och fotade bland alla supergulliga och fina hus innanför Ringmuren. Det var verkligen jättemysigt och det ska bli kul att åka dit igen nu tills nästa helg när familjen kommer hit :) 
 
I alla fall, när vi kom hem igen, mötte jag Julia och en annan tjej från klassen och så gick vi och åt på ett ställe som hette 57:an (maten på skolan hade tyvärr stängt). Men det var trevligt och efter det gick vi in på grannen Ica och jag köpte ytterligare några äpplen och lite yoghurt. Sen har jag bara tittat igenom mina bilder, skrivit detta/och ett tidigare inlägg och tvättat lite kläder och gjort mig i ordning för kvällen. Nu är klockan 23.13 och ovanligt nog är jag inte trött! Men jag ska nog gå och lägga mig strax ändå. Kanske titta på något program eller någon blogg innan dock? 
 
 
 
 
 
Jag gillar den här. Den skulle kunna vara med i projektet tror jag
Kanske även denna?
 
Vi fikade lite på ett jättemysigt ute-café. Tänk att man kan sitta ute utan jacka eller tjocktröja i mitten av september! :)
 
 
 
När vi väntade på bussen sedan, la vi oss i gräset och tittade på himlen (och sov lite haha)
Jag gillar verkligen färgerna i den här bilden!
Sista bilden innan vi åkte tillbaka till skolan- på Ringmuren



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo