Nu bor jag på Gotland...

Det är helt otroligt egentligen, för en vecka sedan sökte jag och nu är jag här! Känns bra i alla fall och efter alla stressiga dagar den gångna veckan kan jag äntligen lugna ned mig, eftersom jag är framme och bosatt på rummet, som för övrigt är väldigt mysigt :)
 
Efter drygt tre timmars båtresa (på en fin båt, men utan internet), åkte jag en timmes bussresa, ståendes med mina två riktigt tunga resväskor plus handbagage och sovsäck. Sedan kom den jättesnälla läraren och mötte mig på busshållsplatsen, också åkte vi till skolan. 
 
Gud vad härlig skolan är- fin och mysig. Mitt rum har två sängar men jag bor själv så det är skönt. Stort är det också. Och inrett med mina saker hemifrån :) Mitt rum ligger dessutom i samma byggnad som matsalen så det är perfekt. 
 
När vi kom hit var klockan efter fem och tydligen stänger maten då, men som tur var, fick jag lite mat ändå. De snälla "damerna" i köket gav mig en supergod taccopaj med linser och grönsaker (vegetarisk alltså) :)
 
Nu ligger jag på sängen i rummet och har faktiskt redan borstat tänderna och tvättat bort sminket, så nu ska jag bara hitta något bra att titta på. Imorgon börjar jag skolan! Foto <3 Spännande...
 
Tyvärr har jag inget internet än så jag bloggar med mobilen, därav inte så bra bilder.
 
Här satt jag den mesta tiden
Busshållsplatsen i fina Visby
Matsalen :)
När jag kom dit såg rummet ut såhär
Efter lite piffande blev det såhär :) Lite mysigare tycker jag



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo