Sov så gott

Har mycket att göra just nu. Det är tur att jag skrivit upp allt, annars hade det bara blivit kaos i mitt huvud känner jag. Fota porträtt, redigera bilder, ringa till CSN, tvätta, gå i skolan till klockan 16 imorgon, Klinte-marknad, bli fotad och gå på fest på lördag och träffa en kompis mm. Men det ska nog gå.
 
Det är i alla fall jätteskönt för jag har nästan fotat klart alla mina bilder till fotouppgiften nu. Uppgiften går ut på att fota porträtt i fem olika ljus; motljus, medljus, sidoljus, blandljus och släpljus. Just nu har jag bara släpljus kvar, men det är även det svåraste, för man behöver en bra solnedgång för att få de långa skuggorna, vilket det inte verkar bli nu de kommande dagarna. Men hoppas på det imorgon i alla fall!
 
Jag, Elin och en annan Julia än den vanliga, åkte idag in till Visby igen och tittade lite, innan vi fortsatte tillbaka och åkte till stranden jag och min familj var på när det var sån dimma (Fridhem hette det och ligger vid Högklint som vi var vid i förrgår). Så nu såg man landskapet runt omkring också och gud vad fint det var. Utomlandsvarning! <3 På eftermiddagen köpte jag äntligen min fil och müsli (:D) och på kvällen åkte vi mot en annan kust och tog lite flera bilder som vi sedan redigerade lite i datasalen. Klockan 21 var jag tillbaka i mitt rum och började titta på en film. Men jag blev så trött så jag avbröt den. Nu ska jag sova och imorgon är det storformat som gäller hela dagen, hoppas det blir kul. Är ju supercoola kameror i alla fall! :)
 
Sammanfattning av dagen och hur jag känner just nu ;) Den andra Julia på bilden förresten
Titta vad fint det var utan dimma också!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo