Måndagar är bra

Idag hade vi redovisning i skolan hela dagen (från 9-14.30). Det var riktigt roligt och intressant faktiskt. Alla satte upp sina fem främlings-bilder på väggarna och sedan gick vi runt och pratade om allas. Något som känns som en befrielse är att jag vågar prata och inte vara så nervös (som jag verkligen brukar annars!!) när jag är i min klass. Det är helt klart den bästa klassen jag haft, så det känns toppen.

Efter skolan åt jag lite yoghurt på rummet, samtidigt som jag beställde en till hårddisk och ett SD-kort
till kameran. Sedan gick jag tillbaka till datasalen och la in mina bilder från helgen på datorn och redigerade de bästa. Klockan fem blev det paus för mat, och sen gick jag tillbaka och fortsatte. Resultatet blev sju utskrifter som jag är väldigt nöjd med :) Tyvärr kunde jag inte spara bilderna på min hårddisk, så de är kvar på datorn. Därför fick jag nu lägga in alla bilderna igen, lite drygt. Dock inte i RAW-format som de andra är (alltså bättre kvalitet), men jpeg funkar också och tar ju inte alls lika mycket plats, vilket är viktigt för min dator där jag inte har många GB ledigt!

Nu har jag duschat, och efter detta inlägg ska jag nog titta på någonting på datorn innan jag går och lägger mig. Imorgon ska vi nog få en ny uppgift, vilket är ganska spännande :) Också ska jag, Elin och eventuellt Julia åka till Visby efter skolan och titta lite :)

 
Två bilder jag skrev ut tidigare idag



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo