Jag flyttar till Gotland!

Allt gick så himla fort! I söndags tittade jag på folkhögskolor på nätet till nästa termin och såg jag att kursen jag ville gå hade lediga platser nu, så jag kontaktade dem direkt och sedan har vi skrivit och pratat på telefon nu i några dagar och igår blev det klart. Då blev jag antagen till fotolinjen på Gotland! :D Jag kan knappt fatta det! 
 
Jag ska bo på internat och ha mitt egna lilla rum där. Ååh, jag som har läst bloggar och ser folk göra något de verkligen brinner för och jag har känt så länge att jag också vill det. Att bo på Gotland (och att bara åka dit!) har varit en dröm jag haft i flera år. Och självklart att studera mitt drömämne <3 Jag bara hoppas det här blir bra... 
 
Just nu är jag lite stressad över att jag måste iväg så fort. Lite ledsen är jag också över att behöva lämna allt igen, men vilken tur jag har som har det så. Jag läste ett citat igår och tyckte det var så fint och passade in perfekt på mig: "How lucky I am to have something that makes saying goodbye so hard."
 
Det är mycket kvar att fixa, men en del saker är färdiga också som tur är. Örondoktorn till exempel, haha. Det jag ska göra nu är i alla fall att packa. Får se hur långt jag hinner idag. Planen är att åka så att jag kommer dit till helgen så jag har någon dag på mig. Ååh, Gotland alltså. Fatta! :))
 
Bild från Chicago zoo



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo