Härliga onsdag

Att sitta i datasalen en hel förmiddag är inte det roligaste, men det är lärorikt i alla fall och det ska bli kul att sitta och redigera sina egna bilder sen.
 
Idag slutade vi direkt efter lunchen vid 12 för att få tid till främlings-uppgiften, men eftersom jag har gjort den, gick jag bara och tog det lugnt och tittade lite på tv i tv-rummet en stund. Men någon timme senare gick jag och Elin till Ica och handlade lite och vid klockan 15, var jag och Julia med på jympan i jympasalen. Åh vad skönt det var- och jobbigt! En timme höll det på. Sen har jag bara duschat, ätit, tittat på Hela Sverige bakar och nu är det snart dags att traska ned till Gullinsalen för att se på musikeleverna som ska uppträda idag. Det blir nog roligt. Sen är det några som ska gå och mysa lite på en restaurang här i Hemse, så får se om jag följer med. Annars blir det Idol framför datorn :)
 
Just det! Idag fick vi även reda på vilket lag som samlat ihop mest poäng från vandringsdagen förra veckan, och gissa vilka som vann?! Mitt lag- vädurarna! :D Haha, det kändes riktigt kul. Priset gjorde detsamma, men det var i alla fall en stor inramning av vår bild som vi gjort på en av stationerna den där dagen, plus en stor pokal. Bilden och pokalen kommer sitta uppe utanför matsalen hela året haha. Tur att jag faktiskt är ganska nöjd med hur jag ut på bilden, annars hade det bara varit jobbigt.
 
Den här satt redan uppe i skåpen (tillsammans med alla andra stjärnteckens bilder), men nu fick vi en större förstoring med en ram runt, haha



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo