Ett ljusblått hus med vita knutar

Idag hade vi, som jag skrev igår, digitalt foto. Därför började vi med en genomgång om hur man laddade in sina bilder på datorn och omvandlade dessa till ett annat format (för att senare kunna öppna dem i Photoshop), samt fick vi lära oss hur man skyddar sina bilder och redigerar dessa i Camera raw - startprogram till Photoshop kan man säga. Men imorgon ska vi gå vidare till det riktiga Photoshop.
 
På vår lunchrast idag, gick jag och lånade en cykel som jag får ha hela läsåret. Så efter skolan, tog jag kameran och cykeln och trampade iväg mot lite husområden som jag spanat in under gårdagen. Tanken var att göra min uppgift om "främlingen", och faktiskt, så gjorde jag den! Jag ska inte berätta detaljerat, men efter att inte ha hittat en enda människa, såg jag äntligen en dam som såg trevlig ut. Hon stod och målade på sitt hus. Så jag berättade vad jag höll på med och tillslut sa hon att jag fick fota hennes man, så så blev det istället. Haha. Men det var jättetrevligt. Vi gick runt i huset och pratade medan jag fotade massa bilder på honom. De bodde i ett riktigt ljust och fint hus som var inrett med väldigt fina gammeldagsa möbler, ljusstakar, kristallkronor och antika skåp. Jag tog runt 70 bilder innan jag gav mig.
 
Egentligen borde jag vara superdupernöjd nu, men bilderna blev inte så bra som jag hoppats på. Men jag är såklart hur glad som helst att jag gjorde det och att jag har det gjort. Att jag hittade någon överhuvudtaget, det är ju bara toppen!! Egentligen var ju det själva poängen- att ta kontakt med någon okänd. Och det klarade jag ju :D Nu kan jag i alla fall fokusera på redigeringen som jag nog börja med imorgon efter skolan. 
 
Huset jag fotade i :) Ytterligare mobilbilder tyvärr...
Den röda cykeln i mitten är min nu :) Påminner faktiskt väldigt mycket om lillasysters cykel



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo