En ny dag

Nu har jag precis ätit god kvällsmat och kilat upp på rummet. Det är så mysigt att bara gå upp på rummet och göra vad man vill. Efter skolan idag gick jag, Elin och hennes lillasyster ned på stan för att fixa lite välbehövliga saker. Bland annat fixade vi batterier till våra analoga kameror som vi ska börja använda nu på lektionerna. Också köpte jag några äpplen och lite yoghurt (ifall jag blir hungrig på kvällen, som jag brukar bli hehe). Det är en jättesöt och fin stad det här Hemse och det finns masssor med underbara, färgglada blommor och häftiga hus här. Ljuset här på Gotland är också så himla mycket finare än hemma, även fast det kan vara väldigt fint där också! Men jag älskar det. 
 
Det har regnat hela eftermiddagen men nu ser det ut att vara uppehåll. Nu ska jag nog ta med den analoga och digitala kameran och promenera till ett ställe och fota (Elin som till och med bor på Gotland i vanliga fall, har rekommenderat det). Jag ser faktiskt fram emot att se vad det är för ställe och det ska bli superkul att fota!
 
Imorgon är det vandringsdag för hela skolan, så då blir det nog mycket fotograferande! Då ska jag även ta de här porträttbilderna som jag inte hann med idag. 
 
Fint utkiksfönster utanför rummet
Mitt rum där till vänster :) Ingen bor mittemot
Så svårt att avbilda hur det verkligen ser ut- blev faktiskt bättre med mobilen så jag får visa flera bilder sen



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo