En långlördag

Gårdagen var jättemysig. Vid 14, tog jag och Julia bussen till Klintehamn och mötte upp Elin och hennes syster och fick skjuts till deras hus. Där fikade vi lite och lämnade matvarorna vi hade med oss. Sen fortsatte vi till marknaden och gick runt och tittade ett tag. Väldigt söt marknad, men den var mycket mindre än de flesta jag varit på, vilket absolut inte gjorde något.
 
Senare gjorde vi mat- det blev inte tacos, utan vi bestämde oss för grillade kycklingfiléer och majskolvar & potatis, blomkål, purjolök och morötter i ugn. Blev riktgit riktigt gott! Smakade som hemma :) Några timmar senare körde vi in till Visby och till ett uteställe som hette Terassen. Där dansade vi och festade till 01 någon gång och sedan fortsatte vi till Max för att äta lite. När vi kom hem var klockan 3.30, så det senaste jag varit ute haha. Idag gick jag upp vid 10 så det blev några timmars sömn i ala fall.
 
Imorgon är det InDesign i skolan, det ska bli spännande! Plus att vi ska lämna in våra ljusbilder (som jag äntligen är färdig med och känner mig ganska nöjd med! :)). 
 
Jag och mina fina tjejer <3



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo