BRA dagar

Vandringsdagen igår var FANTASTISK. Hela skolan åkte iväg med två bussar till något ställe lite mer söderut. Där blev vi indelade i grupper efter våra stjärntecken och sedan fick vi gå runt på den fina platsen och svara på frågor och göra några "tävlingar" som man fick poäng för. Vi var sju personer i vår grupp och vi alla kom bra överrens och hade det jätteroligt tillsammans. 
 
När vi var färdiga med alla stationer och frågor, fotade jag en av tjejerna i gruppen. Hon var riktigt söt och hade fina drag. Jag tog ungefär 100 bilder på henne (haha, stackarn) och det var verkligen roligt, det tyckte hon också som tur var. Sedan fotade jag även en lärare och Elin från klassen. Sedan spenderade jag hela kvällen fram till klockan 22 med att ta fram de bästa fotografierna. Det var supersvårt, för jag så många bra faktiskt! Porträtt trodde jag inte alls var min starka sida, men nu tyckte jag det var hur kul som helst.
 
Dagen idag har i stort sett bara bestått av analogfotografering, framkallning och städning. Eftersom jag och Elin låg efter alla andra, fick vi fota upp en hel rulle under dagen. Stressigt men roligt. Nu känns det i alla fall bara sååå skönt att ha det gjort.
 
Imorgon ska klassen åka till Holmshällar och sova över en natt på pensionatet, det ska bli mysigt :) Roligt att fota också! Och på lördag funderar jag på att åka in till Visby och fota. Är verkligen taggad till tusen, så hoppas det blir av :D Nu är det i alla fall kvällsmat så nu ska jag gå och äta...
 
De två som går längst bak, går i min klass :)
Ett av fotoställerna (tror inte jag kan visa någon bild på henne här dock tyvärr, måste fråga henne i sånna fall



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo