Lite som fredag

Redovisningen idag höll på från 10.00 till 13.00. Det var riktigt kul att se allas bilder, men jag blev så trött och uttråkad sista timmen, så jag hade svårt att sitta still, haha. Men det gick, och efter lunchen gick jag med Elin till datasalen och redigerade bilder ända tills kvällsmaten som var vid 16 idag för att det är söndag. 
 
Efter kvällsmaten tog vi bilen till Ica och handlade lite, och sedan dess har jag bara varit på rummet och tittat lite på datorn. Just nu (när jag inte skriver det här) sitter jag och lyssnar på jättebra lugna låtar, tittar på bilder på Weheartit och äter lite naturgodis. Det är mysigt, och det bästa är att vi är lediga imorgon - eftersom vi har haft skola hela helgen. Därför känns det lite som att helgen börjar nu, som att det är fredag :)
   Imorgon har jag planerat att fixa lite småsaker som att städa,tvätta, fixa naglarna och börja med mitt egna projekt. Också måste jag förstås gå och mata katten jag är kattvakt åt ;) Sen får vi se om jag hittar på något extra, ser fram emot det i alla fall :) 
 
Lite fler av bilderna från igår. Gjorde nyss ett collage i Picmonkey :) Orkade inte göra allt supernoga men det blev ju ganska bra. Helt okej i alla fall :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo