GGN- Gotland grand national

Det har varit en lång dag. Verkligen, verkligen lång. Jag gick upp vid 06.00, åkte till GGN vid 07.00, var framme runt 08.00 och började fota en timme senare. Men det har varit roligt! Jag löste det med kläderna också (förstår inte nu varför jag var så nervös hehe, men jag var ju så trött igår). Resultatet blev gräsligt, men jag behöll värmen i alla fall heeela dagen och det är det som är huvudsaken, tyckte jag i alla fall tillslut. Min outfit bestod av: ett linne, två långärmade tröjor, två leggings och ett par mjukbyxor ovanpå, tjocka strumpor, mina blommiga stövlar, vinterjacka, halsduk och vantar. Det enda jag saknade i början var en mössa, men det blev bättre under dagen.
 
När vi fotat de tre första starterna, åkt bort och fotat ett annat område, ätit macka från presstältet (tänk att vi var där som "pressfolk"! :D Hahah), gått till ytterligare ett ställe (Hästskon) och fotat massa hundratals bilder där och fotat vinnaren på ett annat ställe (jag och några andra från klassen kom med på en intervju! Hahaha. I bakgrunden förstås- vi fotar bland alla andra fotograferna! :D Här kan man se det. Alltså jag ser så roligt ut haha), var klockan runt 16 och vi åkte äntligen tillbaka till skolan. Det var jätteroligt på tävlingen, men det blev så utdraget när man skulle stå och fota i så många timmar på samma ställe ibland. Men men, det var värt det :) Sen när vi satt i bilen, märkte jag hur himla trött jag var, så jag somnade en stund. 
 
Sen har jag bara ätit kvällsmat och suttit i datasalen och valt ut 3 av 900 bilder att visa på redovisningen imorgon. Tufft val och jag märkte att de flesta bilderna inte var skarpa- jättetråkigt, men det är som det är nu.
 
En annan sak jag måste tillägga var att det var även väldigt läskigt idag! Jag och Julia gick iväg för att fota första starten och efter att ha fotat en stund, kör en cross av banan och åker rakt ut alldelles förbi henne. Hade hon varit 20 cm längre till vänster, hade hon blivit påkörd! Det gick så otroligt snabbt och vi var så nära, så föraren hade ingen kontroll :S Efter det hade man stor respekt kan jag säga ;) 
 
 
 
Den här lergropen var roligast att följa! Jag och Elin stod där och fotade i några timmar. Synd bara att förarna var så tråkiga och "smarta" och körde en annan väg istället för leran :D Glad att vi fick några i alla fall, blev nog runt åtta stycken
Denne ramlade en gång i leran, men kom snabbt iväg igen haha
Rolig hjälm :D
 
 
Jag kunde knappt fatta det, men den där killen, gick ut och la sig leran när alla hade åkt förbi! Haha
Det här var det första vi såg när vi kom imorse- hur många crossar och förare som helst!!!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo