Fredag, lördag, söndag

Vad mysigt med helg :) Har gjort saker nästan hela tiden faktiskt, så idag ska jag bara ta det ganska lugnt och kanske titta lite på film och bara mysa. Simma ska jag göra också, men det är också rätt skönt, och efter det kan jag verkligen slappna av :) Kommer nog bli en ganska intensiv vecka framöver, men jag ser fram emot det!
 
I fredags kväll, åkte jag och fyra andra från klassen och bowlade. Riktigt roligt och trevligt och det gick väldigt bra för mig, hehe.
   Igår började jag med sovmorgon utan väckarklocka- såå skönt, och jag sov till 8.20 och låg kvar ända till 9.00. Frukosten är tyvärr ganska sent här borta, öppnar 9.30, så man kan inte göra så mycket på morgonen. Men i alla fall, vid lunch, åkte jag och två av dem jag bowlade med till Visby och gick runt och tittade (och shoppade!). Haha. Jag köpte lite onödiga saker men jag är väldigt nöjd med dem! Efter att vi ätit en hamburgare på Max som kvällsmat, sa vi hejdå och jag gick och bokade två biobiljetter till mig och Julia :) Och efter det gick jag runt och fotade medan jag väntade på henne som skulle ta bussen från Hemse. Sen kollade vi på bion: Pojken med guldbyxorna! xD Haha, men den var väldigt bra, och känslosam (!?). Efter det var vi tvugna att vänta på bussen som inte gick förrän två timmar, så då gick vi in på en av alla barer och drack en cider, resp. öl. Cidern var jättegod! Blåbär och hallon :) När jag kom hem gick jag och la mig. 
 
Denna morgon sov jag till halv nio, också har jag ätit frukost och bytt lakan. Nu ska jag nog cykla iväg till simhallen då. Ha en bra dag allihopa!
 
 
Nu står godisburkarna på fönsterbrädan och ser fina ut. Köpte dem endast som dekoration, eller ja, kolorna ska jag ta hem till mamma, pappa och morbror sen- vi pratade om dem för ett tag sedan. Bravo-kolor :) Tofflorna är sååå mysiga och fina, kommer användas mycket nu när det blir kallare ute



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo