Studiofoto

Igår kväll innan jag somnade och imorse, var jag inte alls peppad på dagens lektion, vi skulle nämligen vara i smågrupper och sätta upp olika studioljus och sedan ta ned dem igen (för att visa att man klarade av det), men det blev som tur var mycket bättre och roligare!!
   Det var tre olika stationer totalt och efter ca. 1 och 1/2 timme bytte man. Jag var med Elin och Maria och vi tog fantastiskt fina bilder! Det var alltså inte bara att plocka fram och tillbaka utrustningen som jag trott, utan vi fick ju faktiskt fota också, vilket var det som var så himla kul.
 
Direkt efter skolan, gick jag iväg till Ica och handlade mina basic-saker (fil, müsli och äpplen) och när jag kom tillbaka, gick jag till datasalen och la över bilderna från dagen till hårddisken och gick sedan raka vägen till lektionen mänsliga rättigheter- vår enda lektion som inte handlar om foto. Så efter en tröttsam men ganska intressant en halv timme, gick jag tillbaka till datasalen och redigerade fyra bilder som jag sedan skrev ut efter kvällsmaten.
   Vid 18.30 var jag tillbaka på rummet och då sa mamma att det var Gif-match, så då tittade jag på den (och de vann!!! Tack gode gud vad bra! :D). Efter den färgade jag mina ögonfransar och smörjde in fötterna, och nu sitter jag här. Trött och redo för att faktiskt gå och lägga mig. Jag hade planerat att titta på någon bra serie men detta inlägg drog ut på tiden, så det blir nog raka vägen till sängen nu haha.
 
Tre av bilderna vi tog idag, men vi tog så himla många fler, men de kommer!
 
Hahah, bilden i mitten är ju ganska rolig. Elin fotade när Maria fotade mig (jag orkade inte böja benen, så jag löste det så där istället)... Bilden till höger tog jag :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo