Days

I torsdags var vi som sagt till Visby och Elin tatuerade sig. Var en jättefin studio och man blev lite sugen på en tatuering, typ ett citat eller nåt... Fast nej, ingenting för mig :) Kul att titta i alla fall och den blev jättefin! Sedan köpte jag schampo + balsam/hårinpackning på en frisörsalong, så nu är det gjort.
   Sen tog jag bussen hem och kom på att vi hade mänskliga rättigheter i skolan, så när jag kom tillbaka, gick jag på den lektionen- kom bara 50 minuter för sent haha! Men det gjorde ingenting och vi var bara totalt sex stycken där!! 
 
Igår hade vi redovisning och bildanalys. Jag älskar att sitta i gruppen och gå igenom bilder och se vad alla har gjort/få respons på det man själv har gjort. Jag trodde jag skulle bli totalsågad, för jag var inte nöjd, men jag fick faktiskt väldigt bra kritik och massa nya ord mm. tex. att jag hade ett poetiskt hörn (hehe). Men trots denna beröm så hade jag nog misslyckats med uppgiften, för jag fick liksom ingen familje-känsla i bilderna - för det var ju bara mamma på dem, och uppgiften hette ju "familjeuppgift". Men alltså det var ju väldigt svårt, eftersom jag inte träffade familjen så länge, utan åkte till Prag direkt med bara mamma. Får ge det en ny chans nu till jul ;)
 
Denna lördag gav jag mig själv sovmorgon till klockan 9.00. Frukosten är ju ändå 9.30, så man orkar inte vara vaken tidigare, för man är så hungrig och har ingenting att göra. Efter frukosten i alla fall, gick jag till mörkerrummet och spenderade några timmar där helt själv. Hade musik på, så det var mysigt. Sen har jag bara ätit någon macka till lunch och bokat hemresa med båten :)
   Ikväll ska jag på helloweenfest med några i klassen. Ska bli spännande... Hoppas det blir kul!
 
 
Hittade en ny favorit från Cubus- som jag nu önskar mig :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo