Att fotografera gör mig lycklig!

Idag på förmiddagen har jag faktiskt varit ut här på "stan" i Hemse och fotat lite äldre människor - det har varit riktigt roligt och jag har fått ett par bra bilder till mitt Socken-projekt- som vi håller på med just nu i skolan. Socken-projektet ska hålla på fram till Lucia, då vi ska ha en utställning i en lokal här i Hemse, det ska bli så kul! Bara man är nöjd med sina bilder förstås :)
 
Resten av klassen, förutom "vanliga" Julia, åkte tidigare idag till Stockholm. Tyvärr hade inte jag råd att åka med just nu, men jag är glad ändå. Då kan jag fokusera på mina projekt och fota så mycket jag vill i studion och bara ta det lugnt! 
   Fotat i studion har jag gjort tidigare idag också, och dagens bilder blev hur bra som helt! Själva plåtningen gick väl annars lite sådär, för ibland slutade kameran fungera. Men för det mesta funkade den :) Tjejen jag fotar blir sååå bra på bild, så det är så himla kul att fota henne!
 
Imorgon planerar jag att gå till studion efter frukosten och att fortsätta med Socken-projektet efter lunchen :) I studion blir det några självporträtt och eventuellt bilder på Julia :) Ser fram emot det!
 
Här är tjejen jag fotar :) Den här bilden tog jag när vi var i Holmhällar för några månader sedan (första uppgiften) :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo