So far, so good

Jag skriver inte så ofta längre. Lite tråkigt men det känns som att jag inte har något intressant att blogga om, också tar jag mig inte tid åt att skriva. Finns så mycket annat jag måste och vill göra. Men men, får se hur länge jag väljer att fortsätta blogga ;)
 
Nu kan jag i alla fall berätta några saker som hänt sedan sist: Jag har börjat på Rapatac- ett ställe för arbetssökande ungdomar. Det är faktiskt riktigt roligt och jag trivs med att gå dit. Just nu håller jag och en kille på med att redigera och klippa en film till en av ledarna som filmat massa när han var i Afrika och installerade datorer på en skola. Hedrande uppdrag haha. Det är jättekul att titta på alla klipp, men det är otroligt mycket material! Totalt fem dagar med ca 1 timme och 45 minuters material från varje dag. Men det går. Jag har redan fixat två dagar :) 
 
Sen har jag varit på intervju idag. På Sector alarm (de ringde. Annars hade jag aldrig sökt jobb där). Men det gick bra och även fast jag inte vill ha det så var det en bra erfarenhet. Alltid nyttigt med intervjuer!
 
Såhär fint var det faktiskt när jag sprang i spåret för några dagar sedan. Tänk att det finns landskap i lilla Gävle också ;p Jag var bara tvungen att stanna och ta en bild :)
Mamma och jag lagade nyttig pesto-kyckling som räckte i flera dagar. Supergott!
Så fint ljus det blir på kvällarna! Såklart finare och ljusare i verkligheten och det är så mysigt :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo