Mot drömmen!

Först och främst vill jag bara säga att jag mår mycket bättre idag och att dagen har varit ganska bra :) Ibland känner man sig bara sådär nere som jag gjorde igår men då får man helt enkelt lyfta sig i kragen och skärpa till sig (om man inte vill fortsätta vara på dåligt humör förstås).

   I alla fall, en av mina projektidéer som jag tog upp igår på Rapatac var att göra en musikvideo. Om just vad Rapatac innebär osv. och idag nappade en av mina kompisar och en annan tjej på det :) Så idag har vi suttit och kommit på en låttext, som faktiskt blev/är grymt bra! 

Idag har jag även, det bästa av allt, beställt två nya kameror! :D En Nikon D5100 (uppdatering) och en polaroidkamera (en kamera som skriver ut bilderna direkt ;D). Jag är så himla taggad och förväntansfull nu och längtar riktigt mycket tills de kommer! Jag har även kommit på mitt drömyrke - mäklarfotograf! Så det siktar jag mot nu. Lite därav jag beställde en ny, lite bättre Nikon ;) 
 
Nu på kvällen har jag sprungit runt och fotat massor i huset för att träna lite. Det är bara att säga till om ni vill att jag kommer hem till er och fotar lite ;) Om ni vill ha lite foton på ert hus
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo