Senaste veckan

Hej allihopa! Nu var det längesen jag skrev här igen, men det blir så när man har saker att göra och inte orkar lägga in bilder och välja ut några av alla ;)
 
Men nu tänkte jag i alla fall göra en sammanfattning av tiden jag inte skrivit på... På Rapatac har vi varit ute på Rådhustorget från onsdagen till fredagen - väldigt roligt att göra något annat än att bara vara inne i Rapatacs lokaler. Bra väder var det också - oftast :) Där gick vi bland annat runt på stan och intervjuade folk om arbetslösheten i Gävle. Jag fotade också alla dagarna, och filmade när vi intervjuade olika politiker. Det var roligt.
 
Förutom Rapatac, har jag varit på bio. Vi såg The fault in our stars. Den var väldigt berörande och bra. Hade jag varit hemma, hade jag verkligen gråtit! Men nu höll jag tårarna inne haha.Sen har jag varit till Allstar med Mimmi, vilket var superroligt!! Vi dansade verkligen loss, och hade en riktigt mysig förfest hemma hos henne innan!
 
Igår gick mamma och jag ned till stan, för att äta vår favoritsallad på Nian och sedan kolla lite i affärer (så mycket som vi hann), innan pappa kom och hämtade oss och vi åkte till Strömvallen för att se Gif-match i det underbara vädret. Och GIF vann!!! Lycka lycka lycka :D Första gången på 12 matcher...
 
Idag har jag fotat cyklar som jag ska lägga ut på blocket, också ska jag eventuellt cykla någonstans och ta med en bok och musik och bara lägga mig i gräset och njuta. Så härligt med sommarväder!
 
 
 
 Alla hade dessa "Utmana Gävle"-tröjorna ;)
 
 
Rapatac-gänget ;)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo