Trevlig kväll!

Igår som sagt, åkte jag med den svenska tjejen till bowlingen i White plains. Trodde jag hade kameran med så jag kunde ta bilder, men tydligen inte :O I alla fall, det såg nästan precis ut som hemma, förutom att det var större, och neon-färger på kloten och käglorna, och att det fanns en musikvideo på en stor skärm över banorna. 
   En annan skillnad var speltiden! Vi valde att spela en match (och tänkte att det var en timme, så det var ju perfekt), men sen, efter en runda - till och med kortare än dem där hemma, så var det slut! Det var en riktig besvikelse... Men det var verkligen kul i alla fall! 
 
Sen vid nio, tog vi bilen till Cheescake factory och åt middag vid 22.30. Haha väldigt sent, men gott, trevligt och roligt! (och dyrt haha ;)). Shit alltså vad jag lägger ned pengar på mat här har jag kommit på! Ca $20 till en måltid, som alltså är ca 140 kr. Men det är faktiskt helt normalt för mig att spendera så mycket på en middag nu för tiden! Det är helt galet alltså - det skulle jag ju aldrig betala hemma! Men om det är något av de få sakerna man lägger pengar på här så är det ju helt okej. Och eftersom man betalar med en 20-lapp, känns det ganska billigt ;)
 
Bild från mobilen. Gillar inte att lägga ut bilder med dålig kvalité, men bara för att visa nu... :)Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo