Torsdagskväll

Denna kväll gjorde jag middag till värdpappan och Alex. Jag drog till på stort och gjorde en potatisgratäng (de hade aldrig ätit det förut) :) Sen gjorde jag även kycklingfiléer och sallad. De tyckte det var gott, så det var kul. 
 
Igår fick jag en ny mobil förresten. Äntligen! Tänk att jag var utan mobil i nästan två veckor ;) Det var lite svårt - man kände sig lite ensam haha. Batteriet som jag beställde till den gamla, kom i måndags men det hjälpte inte tyvärr! Den var fortfarande trasig. Och mobilen som kom hem igår var allt annat än min lilla smidiga, snabba, söta telefon. Den var istället stor som en elefant! Till och med större än min hand haha. Men det värsta är att det inte går att använda samma sim-kort som till den gamla, så alla mina viktiga anteckningar, kontakter och framförallt bilder, är ju bara borta nu! :( Det är riktigt tråkigt. Men som tur är hann jag skicka några bilder till en kompis precis innan den gick sönder, så hon ska skicka tillbaka dom :) 
 
Nu ska jag nog fortsätta mitt "svenska-filmkvälls-maraton" (som jag har haft i någon vecka nu) och idag blir det nog den senaste Svensson Svensson filmen :) Tidigare kvällar har det varit bl.a. "Hur många kramar finns det i världen?", "Vi hade i alla fall tur med vädret igen", första "Svensson Svensson" filmen (som jag inte hade sett tidigare :D), "Reine och Mimmi i fjällen" och "I taket lyser stjärnorna". Det har varit mysiga och roliga kvällar.
 
Här är min nya. Om jag ska vara ärlig så gillar jag den inte särskilt mycket, men jag vänjer mig nog. Den är ju fin med det rosa skalet i alla fall, och jag är ju bara så glad och tacksam att jag fått en ny!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo